Skip to main content
Hipertensiunea Arteriala,

DENTAL ONE – UNDE MEDICII TE TRATEAZA EXACT ASA CUM AI NEVOIE

By 5 septembrie 2021No Comments

Pacientii sunt cei mai importanti pentru mine, intrucat am ales ca sens al vietii mele sa fac bine, sau cel putin sa incerc. Atunci cand suna telefonul, stii ca la celalat capat al firului este un om care are nevoie de tine si care se afla intr-o situatie medicala pe care nu o poate depasi singur. Cand telefonul vine la ore care depasesc programul afisat al unui cabinet medical, atunci stii cu adevarat ca pacientul tau are o problema serioasa. Dar si atunci, noi suntem aici, fie ca este vorba de tine sau copilul tau, fie ca te doare burta, capul sau o masea. Si pentru ca medicina reprezinta din ce in ce mai mult o munca de echipa, partenerii mei sunt foarte importanti, pentru ca ei continua si intregesc munca inceputa de mine.

Parteneriatele se construiesc in timp, si pornesc de la perspectiva comuna asupra actului medical. Asa s-a intamplat cu toti cei peste 450 de medici, din Romania si alte cateva tari europene, cu care colaborez pentru binele pacientilor mei.

Menirea noastra ca medici porneste de la „Medicina omului sanatos” – adica de la preventie – si continua pana cand pacientul nostru este echilibrat din punct de vedere fizic si emotional.

Atunci cand vorbim de sanatatea dintilor nostri, este important sa fim sfatuiti de specialisti care inteleg abordarea personalizata a cazurilor medicale. Am fost placut surprins sa constat, ca in Romania exista o clinica de stomatologie,  Clinica DentalOne, unde fiecare pacient este tratat individual, in functie de nevoile sale particulare, unde specialistii comunica cu pacientul, explicandu-i toate etapele procesului, facand impreuna echipa pana la rezolvarea situatiei.

Mai mult decat atat, aici medicii sunt disponibili, atunci cand ai nevoie, nu doar in timpul programului de lucru. Acest aspect este cu atat mai important, cu cat durerea nu tine niciodata cont de programul cabinetelor stomatologice, iar tu ai nevoie de toata atentia atunci cand te doare! Totodata, in acele moment de disconfort provocat de durere, nu vrei sa astepti pe culoar la Camera de Garda, sau sa nu stii cui sa te adresezi inainte de Sarbatori, ci iti doresti sa poti dispune imediat de atentia specialistului. La DentalOne, medicii au invatat cum sa te trateze, atunci cand ai nevoie.

Si pentru ca evaluez serios orice partener, am vizitat clinica, sa cunosc in detaliu medicii, cabinetele si aparatura. Stand de vorba cu ei, am descoperit ca ne tratam la fel pacientii. In ziua de astazi, toate clinicile sau cabinetele medicale serioase arata bine, dar dincolo de aspect conteaza atitudinea si seriozitatea specialistilor. In Medicina Personalizata, cel mai mult conteaza atitudinea, profesionalismul echipei medicale si integrarea informatiei, toate in sprijinul pacientului.

Si inca ceva, Dr. Adel Maasarani si Dr. Remus Stratulat merita increderea mea si implicit a pacientilor mei, pentru ca au inteles inca de la inceput, ca primul pas in medicina dentara este preventia, si mai apoi tratamentele sofisticate. Chiar daca sunt tineri, sunt bine pregatiti profesional, lucreaza in echipa si au perspectiva corecta asupra actului medical. Intr-un cuvant, le pasa de pacient! …

Leave a Reply