Tatăl meu a fost doctor, dar nu m-a încurajat să dau la Medicină. Am intrat însă din prima. Mi-am făcut apoi anul de stagiu la Spitalul Militar. M-am dus la repartiția de medic militar, la Câmpia Turzii, apoi m-am întors, am dat examen și am intrat în Spitalul Militar. Aici am lucrat pe partea de expertizare a capacității de muncă și ca medic de familie. Zona asta m-a atras foarte mult pentru că exista o brigadă de medici care dădeau avizele de zbor și de salt cu parașuta. Și mie întotdeauna mi-a plăcut responsabilitatea. Conduceam o echipă de specialiști, ORL-iști, cardiologi, mergeam peste tot în țară, responsabilitatea pentru fișa finală era a mea. Asta mă ajută în ceea ce fac acum când abordez multidisciplicar cazul și încerc să construiesc echipe în folosul pacientului.
Lucram în Spitalul Militar când, în paralel, mi-am deschis un cabinet privat și am început timid să lucrez la Medcenter. În cele din urmă, am dat zona de stat pentru partea privatăși m-am dus către partea de management. Am început cu un centru cu 6 oameni și l-am lăsat, după 12 ani, cu 850 de oameni, timp în care am practicat medicină permanent, axându-mă foarte mult pe zona de management al cazului.
Când a venit momentul să caut o soluție pentru mine aveam 204 kg. Eram foarte gras, stilul meu de viață era complet nepotrivit. Am început să lucrez cu mine întorcându-măpe băncile școlii, studiind tot ce ține de nutriție, descoperind mișcarea funțională, medicina stilului de viață, psihonutriția. Dezvoltând o metodă care să funcționeze mai ales în folosul sănătății și apoi în folosul esteticii. Așa am ajuns la #metodadrbălănică, care se bazează pe patru piloni – nutriția adaptată, postură și mișcare funcțională, managementul stresului și integrarea socială.