Dacă vrei soluții practice pentru a aborda în profunzime problemele tale, haide să lucrăm împreună!

Principalul meu obiectiv va fi să mă concentrez pe starea ta de sănătate și să dezvolt o abordare personalizată, adaptată nevoilor și programului tău. Empatie, timp și sprijin individualizat, bazat pe cunoștințe științifice și pe experiența acumulată în ani de zile de cazuri clinice. Suntem o echipă, lucrăm împreună pentru a-ți atinge obiectivele.

Fiecare kilogram pierdut reduce riscul bolilor cardiace, a cancerului și a diabetului și îți îmbunătățește semnificativ calitatea vieții. Fă primul pas către îmbunătățirea stării tale de sănătate pe drumul de la VREAU la POT!

PROGRAMEAZĂ-TE ÎN    BUCUREȘTI  

0725062974

Adresă: Strada Grigore Alexandrescu 16-20

(incinta Medicover Victoria)

PROGRAMEAZĂ-TE ÎN    CONSTANȚA  

0733660660

Adresă: B-dul Al. Lăpușneanu nr. 66, Bl. LE9

(incinta Fizio Clinic)

CONSULTAȚII    ONLINE  

0040725062974

Dacă nu poți ajunge în cabinet, în București ori Constanța, dar ai nevoie de o consultație medicală,  sună pentru o consultație online.

Începem schimbarea ÎMPREUNĂ!

Ai un abonament de la

compania pentru care lucrezi?

Știi pachetele de asigurări medicale pe care le oferă unii angajatori?
Pentru că am lucrat și în mediul corporate și știu care poate fi impactul asupra stării de sănătate, sunt fericit să lucrez cu oameni chiar la sursa problemelor lor, prin abonamentele pe care le ofer companiilor, pentru angajații lor.

Dacă lucrezi la una dintre companiile partenere, programarea ședințelor noastre se face printr-o platformă separată, pe care o poți accesa dând click pe butonul din dreapta. Să ne vedem cu BINE!