Skip to main content
“De ce trebuie sa am grija ce mananc? De ce sa nu ma bucur de viata si sa fac ceea ce imi place? Ca sa mor sanatos?”
Aud aceasta intrebare din ce in ce mai des.
⚡️Ca doar n-am omorat pe cineva, mananc si eu…
👉 Stiti care este diferenta dintre a muri sanatos si a muri bolnav? Sigur o sa spuneti, evident …deznodamantul e acelasi pentru toti.
Da, asa este. Deznodamantul este acelasi.
✌️Si atunci, ce face diferenta?
Diferenta o face calitatea vietii! Cum traim, cum percepem bucuria de a trai, ce si cat putem face din cele lasate de Dumnezeu!
Oare nu este nicio diferenta intre a trai vertical, cu zambetul pe buze, bucuranadu-ne de cei dragi si a trai apasat de frica bolii, intre pastile cu pumnul, patul de spital, tratamente dureroase si gandul ca maine poate sa fie mai rau, sau deloc?
👉 Obezitatea nu este doar o problema estetica, de aspect. Este o boala care aduce cu ea probleme de sanatate, pe care noi le lasam inconstient mostenire generatiilor urmatoare. Da, stiinta ne arata ca modul in care traim se transmite peste generatii, cu bune si cu mai putin bune! Si aici vorbim despre diabet zaharat, cancer sau imbatranirea creierului.
👍 Suntem un exemplu pentru copiii nostri, dar si cei care ghidam drumul sanatatii lor prin actiunile nutritionale sanatoase sau nu. Tot ceea ce bagam in gura, fara sa intelegem ce facem, are un pret mai devreme sau mai tarziu.
Stiu ca nu e usor, daca ar fi am face tot ce vrem si apoi luam o bulina care sterge tot cu buretele. 🤝 Stiu cat este de greu sa produci schimbarea, am fost si eu obez si am parcurs acum 15 ani 👉 drumul de la 204 kg la 100 in 8 luni!
Se spune ca obiceiurile de Boboteaza sunt deapre indepartarea raului, curatire, purificare si fertilitate, iar tu sigur iti doresti un stil de viata sanatos si un nou inceput!
👍 Te astept sa parcurgem impreuna Drumul de la Vreau la Pot!

Leave a Reply