Skip to main content
Pacientii care vin in Clinica, sau care au aflat despre “Jurnalul – Drumul de la Vreau la Pot” de la alti pacienti care il folosesc, ma intreaba: “domnule doctor, cum ma poate ajuta pe mine Jurnalul scris de dvs?”
Este o intrebare indreptatita, incerc sa raspund in cele ce urmeaza!
In cei peste 20 de ani de practica clinica, am observat ca oamenii au nevoie de un instrument care sa le fie aproape in procesul de schimbare. Multi considera boala sau scaderea in greutate, ca fiind momente punctuale din viata lor, iar medicul este cel care trebuie sa le spuna ce sa faca. Jurnalul nu inlocuieste medicul, dar usureaza pacientului procesul terapeutic al schimbarii.
Varianta care functioneaza este aceea in care pacientul este in controlul starii lui de sanatate, responsabil pentru deciziile lui si nu vinovat, iar Jurnalul este un partener de drum, oricare ar fi schimbarea decisa de pacient.
Jurnalul este conceput interactiv, oamenii noteaza zilnic in jurnal, iar jurnalul “comunica” cu acestia punandu i in situatia de a lua decizii in situatii concrete: “stres, plictiseala, ziua colegilor, vacanta, weekend, mirosul mancarurilor nesanatoase, etc
Cei care completeaza Jurnalul si il folosesc ca si instrument al schimbarii, au declarat faptul ca acesta i-a ajutat in mod real sa reuseasca. Nu s-au simtit singuri, nici acasa si nici in programele personalizate pe care si le-au asumat.
👉 Daca va doriti sa mai faceti un pas, Jurnalul poate fi comandat prin sms sau whatsapp la numarul: 0724 869 790!

Leave a Reply