ÎNSCRIE-TE LA CONCURS

Evenimentul  medical caritabil Constanța 27 octombrie 2023
Concurs
Date personale:
Date personale:
Protectia datelor cu caracter personal

Felul în care fiecare dintre noi alege să trăiască se oglindește peste ani, când alegerea și consecința ei nu par să aibă legătură directă. De multe ori, noi românii ne cedăm puterea de decizie și responsabilitățile în fața unui destin implacabil care se împarte între „Așa a vrut Dumnezeu!” și „Așa a fost să fie”.

De aceea, îmi place să spun că drumul recuperării sănătății pierdute e drumul recuperării capacității de decizie și asumarea responsabilității. E drumul de la Vreau să…, la Pot să… Și mai mult decât orice, e educație. Despre biologia umană, dar și despre firea umană. Despre legăturile studiate și demonstrate dintre microbiotă, hormoni și neuroni, dar și despre legăturile intuite dintre felul în care ni s-a vorbit în copilărie și felul în care vorbim noi azi. Despre cum ni s-a dat de mâncare în copilărie și cum le dăm azi copiilor noștri să mănânce. Despre cum s-au uitat alții la noi și cum ne uităm la noi în oglindă.

E despre medicină, dar și despre psihologie. E despre nutriție, dar și despre felul în care se mișcă corpul uman. Pentru că kilogramele în plus nu sunt doar numere pe cântar, ci o ghiulea pe care o purtăm de colo colo și care roade în fiecare zi la calitatea vieții noastre, fizice, emoționale, relaționale.

Cum reluăm frâiele asupra propriei vieți? Cum ne schimbăm atitudinea și comportamentele și ne recuperăm sănătatea? Cum ne așezăm pe noi la locul potrivit și pe Dumnezeu la locul potrivit? Te invit să faci parte din discuție!

Vineri, 27 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța – un eveniment medical caritabil (accesul se face pe baza unei donații minime de 100 de RON pentru Așezământul Filantropic Sf. Ecaterina). Rezervări la: 0729.201.160/ 0723.517.180.

Alături de mine vor fi:

Psiholog Alina Ciufu – psihologie clinică
Kinetoterapeut Andrei Burlacu – mișcare funcțională și postură
Dr. Ana Niscoveanu – neurolog clinician, expert în neuroștiințe

Am fost educați să ne preocupe sănătatea noastră doar atunci când o pierdem. Fii responsabil și află ce poți face înainte să se întâmple asta!

Celor care participă la acest eveniment oferim prin tragere la sorți 12 consultații gratuite, fizic sau online*:
3 consultatii PsihoNutritie – dr Florin Ioan Balanica,
3 consultatii Psihologie – Alina Ciufu,
3 consultatii neurologie – dr. Ana niscoveanu,
3 consultatii postura si kinetoterapie – Andrei Burlacu

Dacă ești interesat, completează formularul de mai jos până pe data de 27 oct (inclusiv), iar eu voi anunța personal câștigătorii, pe 1 octombrie.

* Oferta supusa unor termeni si conditii