WELLBEING HUB

Programele de wellbeing sunt o unealtă nouă, versatilă, care țintesc preocupări curente ale organizațiilor, precum: engagementul, productivitatea, turnoverul sau brandul de angajator!
De ce? Pentru că aceste programe acționează într-un mod direct, onest, în dreptul afirmației: “Ne pasă de oameni”, prin crearea unei amprente emoționale pozitive a relației angajat-angajator.

Câteva beneficii:
 Pentru Organizație: Recentrează atenția pe OM, printr-un context intern nou, un set de beneficii active; începe să adreseze preocupările curente legate de viața personală a angajaților, prin programe generate în spațiul organizațional; diferențierea față de competitori, printr-un brand de angajator orientat către oameni.

Pentru Angajat: Accesul la programe de sănătate fizică și psiho-emoțională, pe top 5 preocupări de sănătate ale omului modern: sănătate cardiovasculară, musculo-scheletală, stres,  diabet și sistem digestiv, accesul la momente de “împreună”, “quality time” alături de familie, primește la  cheie soluții pentru preocupări de dezvoltare personală, creșterea și educarea copiilor sau managementul  relației în cuplu. Pentru că dezvoltarea și implementarea unor astfel de programe necesită munca în echipă, am creat ”The Wellbeing”, un centru de expertiză pe subiectul wellbeing, în care specialiști din diverse domenii vin să lămurească, să dea contur subiectului, astfel încât competența să creeze limbaj comun.

Cui se adresează? Specialiștii HR/PR/MK din corporații, care sunt în căutarea unor resurse, a unor practicieni în domeniul wellbeing sau a unor practici de succes, care să-i ajute în definirea propriului univers de wellbeing din companiile lor.

AFLĂ MAI MULTE!

Pentru a avea acces la o metodologie unică, un inventar de experiențe de dezvoltare personală, extins în urma a 5 ani de practică în strategie și implementare de programe wellbeing.