Pachet Consultație Online

Îngrădirea unor libertăți și schimbarea unor obișnuințe ne duc într-o zonă de stres care se manifestă diferit de la un individ la altul. Vom mânca compulsiv, din plictiseală, poate vom consuma și alcool, dar în nici un caz nu vor fi alegeri care să ne avantajeze.
Psihonutriția reprezintă o ramură a nutriției care studiază conexiunea dintre psihic și comportamentul alimentar. Mâncatul compulsiv, adica mâncatul fără nevoia de-a ne alimenta, este o realitate pentru omul modern, care de regulă consumă mai multe alimente atunci când este trist, deprimat, stresat sau anxios.
Suntem diferiți și avem un comportament alimentar diferit. Află ce tip de persoană ești din perspectiva alimentației și cum poti depăși stilul de viață nepotrivit. Descoperim împreună care este legătura dintre nutriție și psihic/emoție, și cum îți afectează rezistența la schimbare obiceiurile alimentare și de consum.

Categorie:

Descriere

OBIECTIV

Consultații online de psihonutriție și managementul mâncatului compulsiv

RATA SUCCES

95%

DURATA

30 minute
  • Consultație online pe Skype/Video Whatsapp
  • Anamneză – istoricul medical personal și al familiei
  • Evaluarea investigațiilor medicale existente/dosar medical (acolo unde este cazul)
  • Identificarea cauzei patologiilor experimentate
  • Propunerea soluției medicale potrivite

Voucher discount: 15% pentru continuarea cu unul dintre programe personalizate conform #MetodeiDrBălănică și 30% pentru membrii familiei (soț/soție și minim un copil)