Skip to main content
Hipertensiunea Arteriala,

PLATA ÎN TRANȘE A SERVICIILOR MEDICALE PENTRU PACIENȚII MEI

By 24 martie 2021No Comments

Militez pentru prevenție, ca soluție pentru păstrarea sănătății, evitarea unor probleme grave, dar și ca soluție prin care noi toți putem economisi timp și bani. Însă există situații în care ajungem la medic abia după ce avem probleme serioase de sănătate, probleme care necesită intervenție imediată.

În această situație, eu fac pentru pacienții mei Managementul Cazului, adică le administrez problema de sănătate, îi sprijin în diagnosticarea corectă a afecțiunii și îi ajut să identifice cele mai bune soluții de rezolvare a acesteia, dar și să găsească cei mai buni specialiști din țară și străinătate. Însoțesc pacienții la investigații, inclusiv în străinătate, atunci când patologia acestora o necesită sau când au nevoie de susținerea mea directă.

Colaborez cu o echipă extraordinară de medici specialiști români și străini care acoperă toate domeniile medicale. De curând, am extins rețeaua de colaboratori cu un partener prin care  pacienții mei pot primi finanțare pentru rezolvarea problemelor de sănătate. Garanti Credite de Consum este specialistul meu în domeniul financiar, la care pacienții mei pot apela pentru a obține în regim de urgență plata în tranşe a serviciilor medicale.

M-am asigurat că pacienții mei au un acces cât mai simplu la această soluție: persoana interesată trebuie doar să completeze aplicația online AICI sau direct formularul pe care i-l voi oferi eu, iar reprezentanții Garanti Credite de Consum o vor contacta în maximum 24 de ore. Pentru pacient, totul va fi la îndemână: analiză de urgență a cazului și aprobare rapidă, plus că nu va fi nevoit să se deplaseze pe parcursul procesului decât o singură dată, la semnarea contractului și nu va avea grija banilor.

În calitate de consultant personal de sănătate, sunt 100% alături de pacienții mei cu soluții pentru rezolvarea problemelor lor de sănătate. Garanti Credite de Consum este cel mai potrivit partener pentru rezolvarea aspectelor financiare ale acestora și sunt bucuros să le pot ușura viața pacienților mei și din acest punct de vedere.

Leave a Reply