Skip to main content
Sindromul Metabolic

NU ROADE TRANSPLANTU’ !

By 31 octombrie 2021No Comments
Un nou scandal national: cel al acreditarii unor spitale pentru prelevarea si transplantul de organe, a ajuns la faza penala.
 
Sunt medic si ma intereseaza tehnologiile moderne sau traditionale care sunt utile oamenilor pentru mentinerea sau gasirea sanatatii. Intr-o tara insa, in care punem carul inaintea boilor, in care am avut facultati private la fiecare colt de strada, cand nu existau locuri suficiente pentru copii in gradinite, ne roade transplantul!
Nu facem educatie pentru sanatate, nu facem preventie, nu ne ocupam de copiii obezi, murim pe capete din cauza bolilor de inima si a cancerului, nu facem preventia bolilor mintale, diabetul creste exponential, nu stim sa mancam, ne miscam putin si nepotrivit si ajungem la medic dupa ce am trecut pe la cativa vraci si vindecatori de care am auzit la salonul de cosmetica sau la coada la farmacie!
 
Suntem mai bolnavi ca oricand si asta pentru ca pierdem timpul cu boala, in loc sa-l investim in sanatate! Solutia consta in medicina stilului de viata!

Leave a Reply