Skip to main content
Ne dorim un sistem medical modern in Romania! Un sistem centrat pe nevoile pacientului si cu abordare personalizata.
Cu totii afirmam asta, atat medicii cat si pacientii. Dar suntem pregatiti pentru acest sistem?
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarui om apare situatia in care are nevoie de ingrijire medicala. Cand boala a intrat pe usa n-o poti da afara pe fereastra! Si nu vine singura: vine insotita de teama, de multe intrebari, de necunoscut si de drumuri intortochiate.
In ziua de astazi gasesti informatii la tot pasul, internetul e plin. Si citesti mult si iar citesti, si fix atunci cand crezi ca te-ai lamurit mai gasesti o informatie care iti da peste cap toate gandurile. De unde poti sa ai siguranta faptului ca aceste informatii functioneaza si pentru tine?
O echipa medicala multidisciplinara aflata in stransa legatura profesionala, pentru binele pacientului este solutia! O echipa care sa trateze cauza, nu efectul, omul si nu numai diagnosticul sau boala!
O echipa care sa te asculte mai intai de toate, sa iti explice, sa te indrume si care sa aiba puterea sa arate empatie, inaintea profesionalismului si expertizei medicale!
La urma urmei, suntem oameni si nu diagnostice sau boli!!!
Daca simti ca ai ajuns intr-un punct in care nu stii ce ai de facut, nu primesti raspunsuri si nu gasesti drumul, te astept sa ne cunoastem.
Vei fi ascultat cu atentie si impreuna cu Echipa mea, voi analizam cu seriozitate starea ta de sanatare si impreuna vom lua deciziile potrivite obiectivului tau!
TU esti in controlul starii tale de sanatate iar noi, iti suntem alaturi pana la atingerea obiectivului si dupa!

Leave a Reply