Skip to main content

Dragi prieteni,

Sunt onorat sa va anunt inceperea parteneriatului cu Centrul Medical ‘Medazur Med Spa’ din Chisinau. Dupa aproximativ 5 ani de cand #MetodaDrBalanica este cunoscuta in Romania si Europa ca o metoda eficienta de preventie si tratament, cu rezultate dovedite si demonstrate in cazul a peste 1.000 de pacienti, am considerat ca este momentul pentru a fi alaturi de cat mai multi oameni cu solutii medicale personalizate.

La Chisinau am intalnit o echipa medicala bine pregatita, intr-un centru medical foarte modern. M-am alaturat acestei echipe fara sa stau pe ganduri, considerand ca Medicina Stilului de Viata este singura solutie pentru preventia si tratamentul a peste 70% din bolile de care sufera oamenii.

Daca vrei sa fi tratat personalizat, daca vrei sa fi abordat holistic, daca vrei sa lasi grijile tale legate de sanatate in mana unei echipe de specialisti si daca vrei solutii medicale adresate cauzei si nu efectului, te asteptam sa ne cunosti.

Dragi moldoveni,

M-am alaturat Echipei Medazur, pentru ca ne dorim ca voi sa fiti mai sanatosi! Puteti stabili o intalnire cu mine si Echipa Medazur la telefon +373 22 89 89 89 sau pe mail la info@medazur.md.

Cu toata grija,

Dr. Florin Ioan Balanica

Leave a Reply