MEDICUL FLORIN BALĂNICĂ AVEA 200 DE KILOGRAME, DAR A SLABIT RAPID! METODA INEDITA PRIN CARE A REUSIT SA SCAPE DE 100 DE KILOGRAME IN DOAR 8 LUNI

Subcategorii:

10 iulie 2017,

www.wowbiz.ro

Medicul Florin Balanica a reusit sa slabeasca 100 de kilograme in doar opt luni. Doctorul nutritionist sustine ca a aplicat medicina stilului de viata, nu a facut sport, dar si-a schimbat radical alimentatia.

„Nu trebuie sa faci sport. Din punctul meu de vedere este o greseala sa te apuci de sport atunci cand esti supraponderal. Vom suprasolicita articulatiile, iar asta nu este bine. Trebuie sa pornim de la nutritie. Sotia m-a sustinut foarte mult. Am avut suportul familiei. Sotia a gatit si mancat ce mancam si eu. 

In timp te obisnuiesti cu acest stil de viata. De sase ani de zile tin acest regim, nu m-am ingrasat un gram de atunci. Orice persoana poate slabi. Eu sunt un exemplu, dar fiecare are un obiectiv”, a declarat medicul Florin Balanica pentru Teo Show. 

Întrebat cum a reusit sa ajunga la 200 de kilograme, Florin Balanica sustine ca din cauza muncii si a stresului a uitat sa se mai ingrijeasca pe el.

„Eu am ajuns acolo pentru ca am uitat de mine. Munceam foarte mult, eram stresat, conta orice altceva mai putin persoana mea. In momentul in care mi-am dat seama ca lucrurile derapeaza, am spus: ‘stop, de astazi ma ocup mai mult de mine’. Deja nu mai eram un exemplu pentru cei din jur. Medicina stilului de viata este mai putin cunoscuta in Romania, este intalnita mai ales in America”, a mai declarat Florin.

Florin Balanica mai spune ca este important sa avem o viata activa, chiar daca nu avem timp sa mergem la sala. 

„Nu fac sala, insa alerg in parc de cateva ori pe saptamana, merg foarte mult pe jos. Este important sa ai o viata in continua miscare,  sa mergi la sala nu este la fel de eficient”, a mai declarat medicul.

Sursa: www.wowbiz.ro / 10.07.2017