DOCTORUL FLORIN BĂLĂNICĂ A SLĂBIT 100 DE KILOGRAME ÎN 8 LUNI FĂRĂ SĂ FACĂ SPORT – Sindromul Metabolic

Subcategorii:

11 iulie 2017,

www.unica.ro

Cunoscutul medic Florin Bălănică s-a luptat mult timp cu kilogramele în plus, ajungând la greutatea de 200 de kilograme. Dar până la urmă a găsit dieta potrivită pentru el și a reușit să dea jos nu mai puțin de 100 de kilograme în doar opt luni.

Invitat la emisiunea Teo Show de la Kanal D, doctorul a spus că nu a făcut deloc sport, ba chiar a declarat că nu trebuie să faci sport pentru a slăbi.
”Din punctul meu de vedere este o greseala sa te apuci de sport atunci cand esti supraponderal. Vom suprasolicita articulatiile, iar asta nu este bine. Trebuie sa pornim de la nutritie”, a spus dr. Bălănică, citat de wowbiz.ro.

El a menționat că sprijinul familiei a fost foarte important. ”Sotia m-a sustinut foarte mult. Sotia a gatit si mancat ce mancam si eu”a spus dr. Bălănică.

”In timp te obisnuiesti cu acest stil de viata. De sase ani de zile tin acest regim, nu m-am ingrasat un gram de atunci. Orice persoana poate slabi. Eu sunt un exemplu, dar fiecare are un obiectiv”

Odată ce a reușit să dea jos mare parte din kilograme, faimosul doctor a început să facă și sport: “Nu fac sala, insa alerg in parc de cateva ori pe saptamana, merg foarte mult pe jos. Este important sa ai o viata in continua miscare, sa mergi la sala nu este la fel de eficient.”

Sursa: www.unica.ro / 11.07.2017