Skip to main content

„Mâncatul emoțional” sau pe fond de stres este tot mai des întâlnit la persoane de toate vârstele care, din cauza ritmului de viață alert, ajung să consume alimente impulsiv, fără a le fi foame.
Mâncatul pe fond de stres este considerat o tulburare de comportament alimentar, care ne afectează atât greutatea, cât și starea de sănătate. Apare cel mai frecvent în a doua parte a zilei, când terminăm activitatea și ne „premiem” sau ne „pedepsim” pentru acțiunile din timpul zilei.
Dr. Florin-Ioan Bălănică ne explică într-un articol de ce este nociv și cum poate fi controlat „mâncatul emoțional”, care sunt diferențele dintre poftă și foame. Accesează articolul în acest link bit.ly/3PQ5KuP
Ai nevoie de ajutor?
Programează-te la o consultație de medicină nutrițională la Dr. Bălănică la numărul de call center 021 9896.
#Medicover #Nutritie #Stres #Sanatate