Viața care mă trăiește pe mine

Subcategorii:

În ziua de astăzi ne trăim viața asemenea unei curse nebunești. Ne dorim în același timp carieră, familie, recunoaștere, carismă, energie, prieteni, dar vrem să fim mereu sănătoși, tineri și în formă. Accelerăm continuu pentru că sunt multe de făcut, ne suprasaturăm organismul și așteptăm ca el să se adapteze la acest ritm. Ajungem să ne petrecem timpul obosiți, fără chef, cu dureri de tot felul și apăsați de stres.

Participanții au aflat de la dr. Florin Ioan Bălănică, specialist în Medicină Personalizată, Nutriție și Nutrigenomică, cum își pot adapta stilul de viață la ritmul modern, păstrându-ți sănătatea fizică, socială și mentală. Astfel, oameni cu o viață complexă și mereu pe fugă au primit sfaturi medicale practice care le pot îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții. Subiectele abordate au inclus managementul timpului și al stresulul, controlul greutății, postură și mișcare.

Dr. Bălănică și-a croit singur drumul către sănătate, după ce stresul, presiunea responsabilității, orele lungi de muncă l-au condus la un stil de viață sedentar și la obezitate. Și-a redefinit propriile obiceiuri, fiind el însuși un model pentru cei care nu se opresc din propria căutare, se reinventează și îi ajută și pe ceilalți să își regăsească echilibrul. La finalul procesului a rezultat o metodă care are drept țintă prevenția prin menținerea unui stil de viață echilibrat, descoperind exact când și cum trebuie să ajute un om aflat într-o situație similară.