Pofta de dulce – workshop Raiffeisen

Subcategorii:

”Pofta de dulce”, o realitate a omului modern! Stilul de viață nesănătos, cu mișcare puțină și ore lungi la birou, se reflectă și în bolile ce acaparează tot mai mult din populația lumii. Însă, dr Florin Ioan Bălănică ne sfătuiește că nu trebuie nici să fim prea duri cu noi, dar nici să lăsăm poftele sau emoțiile să ne conducă starea de sănătate fizică și emoțională. 

În cadrul acestui workshop, specialistul în nutriție și medicină personalizată a propus direcții concrete și aplicabile imediat, prin care omul modern și ocupat să fie performant și sănătos, să mănânce adaptat. Astfel, programul pentru scăderea poftei de dulce și a consumului de zahăr a pornit de la informații teoretice la aplicații practice, adaptate predispozițiilor individuale și obiectivului companiei.

Haideți să ne propunem 30 de zile fără zahăr, pentru că se poate! Primul efect vizibil va fi scăderea în greutate, vi se va regla pofta de mâncare și veți simți mai intens gustul celorlalte alimente. Apoi, digestia va fi îmbunătățită, pielea va avea un aspect mai plăcut, iar tensiunea arterială va reveni la normal. În plus, veți fi mai energici pe timpul zilei, cu un somn mai bun pe timpul nopții.