Eveniment Orange

Subcategorii:

Productivitate, eficiență și postură de învingător! Asta au câștigat participanții în urma programului corporate susținut de Dr. Florin Ioan Bălănică.

Stilul de viață haotic face ca mai bine de jumătate dintre români să fie supraponderali sau obezi, conform celui mai recent studiu IMAS. Potrivit datelor, aproape un milion de români mănâncă o singură dată pe zi, iar micul dejun, considerat de nutriţionişti drept cea mai importantă masă a zilei, este omis de 35% dintre români.

Workshop-ul medical susținut în cadrul companiei Orange a cuprins informații teoretice despre ce înseamnă hrană și nu mâncare, aplicații practice legate de modul de viață, prepararea alimentelor, sau  direcții concrete pentru îmbunătățirea stării de sănătate, cu acțiune imediată.

S-au abordat subiecte de nutriție, mindset, managementul timpului, mangementul stresului, mișcare funcțională, postură la locul de muncă și stilul de viață. Astfel, participanții au învățat cum să mănânce și să se miște adaptat nevoilor, cum să trăiască cu stresul fără să se lase afectați și cum să se integreze social în așa fel încât să rămână sănătoși și să nu facă notă discordantă.