Brand New Me

Subcategorii:

Omul modern şi-a pierdut încet, dar sigur, adaptarea la mediu, munceşte mult, mănâncă robotic, pe fugă, şi face lucruri care nu-i fac plăcere. În acest timp se plânge că “nu mai merge aşa!”, fără să facă un pas către schimbare. Aparţinem unei societăţi pentru care “normal” a devenit “nesănătos”, şi nici măcar nu ne deranjează, pentru că nu avem timp nici pentru asta.

Pornind de la întrebările:

  1. Vrei să faci o schimbare și nu stii de unde să începi?
  2. Simți că acum este momentul să ieși din zona de confort?
  3. Te-ai hotărât să te iubești mai mult decât o faci deja?,

a fost creat un concep prin care participantele au beneficiat de 2 antrenamente pe zi susținute de Andreea Baicu, antrenor personal cu experiență de aproape 10 ani în domeniu, precum și de un plan alimentar conceput de dr. Florin Ioan Bălănică și măsurători în clinică.

Pentru că schimbările nu sunt tocmai ușoare, această tabără de 4 zile, care a avut loc într-o zonă liniștită din Bran a încurajat participantele să lase totul deoparte, venind în sprijinul lor cu experiența unor profesioniști, atât în nutriție, cât și pe parte de antrenamente special concepute pentru mișcare funcțională.

Scopul evenimentului a fost găsirea motivației fiecărei participante de-a continua ceea ce a început alături de specialiștii invitați, de-a învăța ce, cât, cum și când să mănânce, precum și de-a conștientiza importanța sportului și a mișcării funcționale