WELLBEING HUB

Experiență interactivă și educațională orientată spre înțelegerea și utilizarea seturilor individuale de valori. Programul de wellbeing activează potențialul intern și oferă instrumentele necesare pentru a rezolva problemele de performanță actuale. 

Acest concept poate fi utilizat în orice situație, de dezvoltare individuală sau organizațională, de construcție și management echipe. Generează experiențe pozitive în propria viață, pe mai multe niveluri. 

De la motivații individuale, valori de carieră, până la managementul conflictelor, construiești propriul mix de experiențe de dezvoltare, având “călăuza” potrivită în călătoria pe dimensiunile: fizic, emoțional, mental sau spiritual. Identificând mixul potrivit atât la nivel individual, cât și organizațional, acesta te ghidează mai apoi în luarea de decizii și soluționarea eficientă a problemelor.

“Călătorește“ într-o experiență conștientă, alături de specialiști din domenii diferite care creează și implementează programe de activare a valorilor interne motivatoare și modelare a culturii organizaționale.

Read More

Ai acces la o metodologie unică, un inventar de experiențe de dezvoltare personală, extins în urma a 5 ani de practică în strategie și implementare de programe wellbeing.