ELECTRO MIO STIMULARE (EMS) – SOLUTIA AUSTRIACA DE SUCCES PENTRU TRATAREA DURERILOR DE SAPTE, GENUNCHI SI A INCONTINENTEI URINARE

Subcategorii:

Atunci cand telul nostru este sa fim sanatosi, greutatea este foarte importanta. Iar daca ne-am hotarat sa reducem greutatea, nu trebuie sa ne gandim doar la managementul kilogramelor, ci si la managementul articulatiilor si al pielii.

Va spun aceste lucruri nu numai din punct de vedere al medicului, ci si din punct de vedere al unei persoane care a avut aproape 200 de kg. Da, ati citit bine, nu a fost o greseala de redactare! Am fost obez si am slabit aproape 100 kg in 8 luni. Au urmat insa durerile de spate si de genunchi, deoarece dupa pierderea in kilograme nu mai aveam aceeasi greutate care sa apese pe articulatii si coloana.

Durerile sunt neplacute, reduc calitatea vietii si afecteaza activitatea zilnica. Dupa pierderea celor aproape 100 de kg, am cautat solutii pentru rezolvarea problemelor la spate si la genunchi care ma chinuiau, iar acum recomand aceste solutii pacientilor mei. Recuperarea si fizioterapia nu au functionat, iar solutia optima am gasit-o in Electro Mio Stimulare (EMS), un sistem austriac conceput pentru recuperarea sportivilor de performanta. EMS este simplu de utilizat, economiseste timp, un program dureaza 20 minute/saptamana si nu necesita investitie intr-un echipament sportiv.

Cu acest sistem tratez acum durerile de spate si genunchi, incontinenta urinara si problemele de postura, realizez recuperarea dupa interventii chirurgicale articulare si musculare, iar in combinatie cu programele personalizate de nutritie, atac obezitatea si atrofia musculara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>