DESPRE DOCTOR BĂLĂNICĂ

Dr. Florin Ioan Bălănică este medicul care propune o metodă de echilibrare a metabolismului, unică în România, bazată pe știință, experiență personală și peste 55,000 de pacienți în întreaga carieră. Metoda a fost aplicată cu succes pe propriul organism, începând cu perioada în care era obez și avea aproape 200 kg. Medicul român a slăbit 100 kg în aproximativ 8 luni, fără operații și pilule. Specializat în abordarea personalizată, holistică a fiecărei persoane în parte, pasionat de nutriție, nutrigenomică și mișcare funcțională, Dr. Florin Ioan Bălănică este membru al Academiei Americane de Nutriție și Dietetică, cea mai mare organizație mondială a specialiștilor în nutriție și dietetică. În același timp, este reprezentant al României în cadrul ELMO – Organizația Europeană a Medicinei Stilului de Viață.

Primul pas catre sănătate este informarea, iar al doilea este setarea mentală corectă către sănătate și nu către boală. Medicina modernă nu înseamnă doar roboți și molecule noi, înseamnă mai întâi de toate informarea corectă a oamenilor, precum și echilibrul între planul fizic, mental și emoțional.

Astfel, Dr. Florin Ioan Bălănică îți propune un program de workshopuri medicale, științific structurate, testate și experimentate, care pornesc de la informare teoretică la aplicații practice legate de modul de viață. Prepararea alimentelor, sugestii practice pentru menținerea stării de sănătate, prevenție, sau direcții concrete pentru îmbunătățirea sănătății cu acțiune imediată, toate sunt integrate în programe personalizate conform nevoilor organizației.

În ultimii 5 ani, peste 8,000 de persoane din aproximativ 18 instituții de stat și private au participat la programe personalizate de informare, screening și prevenție.

citește mai mult

restrânge

AFLĂ MAI MULTE!

Ne pasă de oameni și vrem să fim contributori activi la îmbunătățirea relației tale cu organizația!

Dacă oamenii sunt cea mai importantă resursă a companiei în care lucrezi, esti interesat de eficiența, performanța și buna lor stare de sănătate, te invităm să accesezi unul din programele dr. Florin Ioan Bălănică pentru companii. Programele sunt personalizate și se construiesc împreună cu tine, în funcție de profilul activității și interesul angajaților.