WELLBEING

Oamenii sunt din ce în ce mai interesați în a-și controla starea de sănătate, dorind să adapteze stilul de viață la traiul modern. Pentru că atunci când te simți sănătos din punct de vedere fizic și emoțional, ești productiv, eficient, focusat pe obiective și performant.

Wellbeing oferă noi contexte care pot să țină în echilibru viața profesională în raport cu preocupările și problematicile din viața personală. Reunește un grup de consultanți specializați în crearea și implementarea programelor-avangardă în HR de activare a valorilor interne motivatoare și de modelare a culturii organizaționale. Specialiști din domenii diferite facilitează explorarea dimensiunii individuale prin instrumente științifice autentice, punând-o în relație cu nevoia organizațională de a avea un climat care să susțină modelul de business.

CONTACTEAZĂ-NE!

Ne pasă de oameni și vrem să fim contributori activi la îmbunătățirea relației tale cu organizația!

Dacă oamenii sunt cea mai importantă resursă a companiei în care lucrezi, esti interesat de eficiența, performanța și buna lor stare de sănătate, te invităm să accesezi unul din programele dr. Florin Ioan Bălănică pentru companii. Programele sunt personalizate și se construiesc împreună cu tine, în funcție de profilul activității și interesul angajaților.