Skip to main content
Sindromul Metabolic

BEATRICE PUIU, CAMPIOANA BALCANICA LA HEPTATLON, PENTRU PRIMA DATA DUPA 15 ANI PENTRU ROMANIA!

By 27 noiembrie 2021No Comments

M-a impresionat povestea ei: sportiva, mama a 2 copii, 30 de ani si un mare vis – sa reprezinte Romania la Olimpiada.

Am inteles de la inceput ce presupune acest tel, pentru ca sportul a facut mereu parte din viata mea si a familiei mele. Nutritia este fundamentala pentru un sportiv de performanta, alaturi de motivatie si antrenamentul specific. Iar atunci cand vorbesti de un sport care presupune 7 probe, atat de viteza cat si de forta, lucrurile devin si mai complexe. Dar cine poate opri echipa noastra motivata si hotarata? Nimeni!

Performanta in sport, ca si in medicina si in orice alt domeniu, se obtine mai intai printr-o mentalitate de invingator, sustinuta de multa munca, efort fizic si psihic si pasiune fara limite. Vorbele par usoare, dar ‘efortul face sa curga sange’. Si sange a curs nu de putine ori. Si a durut de si mai multe ori. Si am vorbit, de cate ori a fost nevoie pentru atingerea obiectivului ei si al nostru.

Sportul ne-a adus si ne aduce intotdeauna satisfactii. Ne face sa ‘simtim romaneste’, sa vibram si sa iesim in strada. Si chiar daca nu se numeste fotbal, gimnastica sau volei, sunt romani care ne fac sa fim mandri ca suntem romani, practicand sporturi mai mult sau mai putin cunoscute, precum heptatlon, judo si scrima.

Pentru toti, nutritia si suplimentarea corecta sunt esentiale!

Felicitari Beatrice, de acum incolo totul este posibil!

Leave a Reply